Umilinţă maximă pentru Florin Pastramă. L-au lovit unde îl doare mai tare

"Afaceristul de succes" Florin Pastramă a fost umilit în ultimul hal, în public, fiindcă nu a avut bani să-şi plătească întreţinerea şi apa de la chiuvetă.

30 mart. 2019, 08:51
Umilinţă maximă pentru Florin Pastramă. L-au lovit unde îl doare mai tare

În timp ce în oraş poza în „mare patron de şantiere” şi se spărgea în figuri prin cluburile de fiţe, pentru a le impresiona pe reprezentantele sexului frumos, Florin Pastramă era citat în faţa judecătorilor, fiind acuzat că a tras ţepe asociaţiei de proprietari şi furnizorului de apă potabilă, scrie spynews.ro. Primul proces a avut loc în urmă cu trei ani şi a fost deschis de administratorul asociaţiei de proprietari al unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei, iar cel de-al doilea a fost înregistrat în urmă cu doi ani, la Judecătoria Buftea.

Citeşte şi Noi imagini incendiare la show-ul Ferma. Pro TV a cenzurat momentul intim. „Da, a dormit la mine în braţe”

După ce au analizat probele depuse la dosar, magistraţii au dispus ca Pastramă să fie executat: „Admite acţiunea. Obligă pârâtul să achite reclamantei suma de suma de 504,95 lei – reprezentând contravaloare servicii de apă şi canalizare. Obligă pârâtul să achite reclamantei suma de 50 lei – cu titlu de cheltuieli de judecată. Executorie de drept”.

Înainte să ajungă celebru datorită relaţiei cu Raluca Podea, Florin Pastramă a făcut o „combinaţie” de zile mari, ajutat de toţi membrii familiei sale. Familia Pastramă a reuşit să obţină un împrumul de aproape un milion de euro de la o firmă de credite cu sediul social în Sectorul 4 al Capitalei, girând cu un apartament de 47 mp, situat la parterul unui bloc din cartierul Colentina, evaluat la nici 43.000 de euro. După ce au încasat banii, Florin Pastramă, răposatul tată Aurică, mama Florentina şi sora Elena nu au mai returnat niciun leu.