Umilinţă maximă pentru minora maltratată de propriul iubit, live pe Facebook. I-a mai dat o lovitură

"Şecherul" care s-a filmat în timp ce îşi tortura iubita minoră şi a transmis totul "live", pe Facebook, i-a dat victimei încă o lovitură.

06 iun. 2019, 07:04
Umilinţă maximă pentru minora maltratată de propriul iubit, live pe Facebook. I-a mai dat o lovitură

Robert Gabriel Berechet a chemat-o pe fosta iubită în faţa instanţei, susţinând că aceasta l-a acuzat de fapte pe care nu le-a comis şi că, din cauza ei, ar fi fost condamnat pe nedrept, scrie spynews.ro. Decizia individului – arestat în alt dosar – vine la scurt timp după ce a fost condamnat, în primă instanţă, la doi ani şi jumătate de închisoare, cu executare. „Condamnă pe inculpatul Berechet Robert Gabriel, arestat în altă cauză, la pedeapsa de: – 2 ani şi 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de pornografie infantilă, în regim de detenţie.

Citeşte şi „Bestia de la Ploieşti” şi-a primit sentinţa. Robert spărgea pahare de sticlă în capul iubitei sale. Totul a fost filmat

Aplică inculpatului pedeapsa accesorie a interzicerii exercitării drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, respectiv de a comunica cu victima T.C.I. ori de a se apropia de aceasta, de la rămânerea definitivă a prezentei sentinţe şi până la executarea sau considerarea ca executată a pedepsei principale. Aplică inculpatului pedeapsa complementară a interzicerii exercitării drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, respectiv de a comunica cu victima T.C.I. ori de a se apropia de aceasta, pe o durată de 5 ani începând cu data executării sau considerării ca executată a pedepsei principale. Ia act că persona vătămată T.C.I. nu s-a constituit parte civilă în procesul penal. Ia act că inculpatul este arestat în altă cauză iar pe parcursul judecăţii a fost asistat de apărător ales”, au decis magistraţii de la Tribunalul Prahova.

Robert Gabriel Berechet a fost arestat preventiv anul trecut, după ce în spaţiul public au fost difuzate imagini în care acesta apărea umilindu-o, tăind-o şi lovind-o pe iubita sa minoră (victima a împlinit 18 ani după izbucnirea scandalului, pe patul de spital). Potrivit vecinilor şi cunoştinţelor, atât fata, cât şi iubitul ei, erau consumatori de substanţe etnobotanice, iar minora ar fi fost obligată să se prostitueze, pentru a face rost de bani pentru droguri.