UMILINŢĂ maximă suferită de fraţii BECALI în puşcărie. Vezi ce a ajuns să facă Victor

Frații Ioan și Victor Becali nu agreează să muncească în detenție, avînd o atitudine total opusă față de a vărului lor, Gigi. Totuşi, Victor a schimbat până acum câteva "job-uri" în puşcărie, în speranţa că va găsi ceva care să i se potrivească, pentru ca mai apoi să-i fie redusă pedeapsa.

07 mai 2014, 06:53
UMILINŢĂ maximă suferită de fraţii BECALI în puşcărie. Vezi ce a ajuns să facă Victor

Munca în închisoare le-ar aduce o reducere de pedeapsă deţinuţilor, însă Ioan Becali nici nu vrea să audă de lucru. În schimb, Victor a schimbat deja câteva „job-uri”, însă nu s-a acomodat deloc cu munca la puşcărie.

Conform fanatik.ro, Victor Becali s-a coupat în primă fază de rufele murdare ale restului deținuților, el având rolul de a colecta hainele murdare de la fiecare deținut, de a le duce la spălat, iar după uscare să le înapoieze fiecăruia în parte.

Această îndeletnicire nu i-a fost însă plac lui Victor, care a cerut să fie mutat în bucătărie unde în prezent se ocupă de sortarea alimentelor brute, care urmează să fie gătite. Totuşi, lui Victor nu prea-i place totuși nici această sarcină, motiv pentru care a început deja să se intereseze ce posibilități de muncă ar mai fi și care, eventual, să se plieze pe așteptările sale.

Giovani Becali nici nu a vrut să audă despre posibilitatea de a presta vreo muncă fizică. Oficial, impresarul le-a transmis celor din Penitenciar faptul că nu poate munci din cauza vârstei și a unor probleme de sănătate, numai că, se pare, Giovani percepe ca pe o umilință munca de jos. Totuși, datorită faptului că are peste 30 de ani, Giovani Becali va efectua doar jumătate din pedeapsa de 6 ani şi 4 luni de închisoare, adică 3 ani și două luni.