Umilinţă maximă suferită de Gică Hagi. O federaţie naţională l-a ironizat pe pagina oficială

Federaţia Armeană de Fotbal dezminte interesul pentru Gică Hagi, după ce la începutul acestei luni Victor Becali spunea că "Regele" a refuzat propunerea de a fi selecţioner al Armeniei.

27 nov. 2013, 13:37
Umilinţă maximă suferită de Gică Hagi. O federaţie naţională l-a ironizat pe pagina oficială

La începutul acestei luni, impresarul Victor Becali declara că Gică Hagi a fost ofertat să preia naţionala Armeniei, însă răspunsul „Regelui” a fost unul negativ, fiind motivat de faptul că are de lucru la propria Academie.

Ştiu că a fost ofertat de naţionala Armeniei, dar are un program aici, a refuzat să preia această naţională. Are un proiect pe care vrea să îl ducă la bun sfârşit la Academie. A refuzat el şi Galatasaray, dar şi alte oferte de care nu s-a mai auzit„, spunea Victor Becali, însă oficialii federaţiei de la Erevan dezmint categoric vreo ofertă făcută românului şi chiar îl ironozează pe Gică Hagi.

Acesta este practic umilit într-un comunicat postat pe site-ul Federaţiei Armene de Fotbal. „FFA anunţă oficial că Hagi, indiferent de dorinţele şi visele sale, nu poate fi vreodată selecţioner în Armenia„, scriu oficialii armeni.

În urmă cu aproape trei săptămâni, ediţia online a cotidianului Izvestia a scris că reprezentanţi ai lui Gică Hagi au contactat cluburile Kuban Krasnodar, Terek Groznîi şi Dinamo Moscova în scopul de a-l propune pe fostul internaţional român la conducerile tehnice ale acestor echipe din prima ligă rusă. Demersul acestora a fost, de asemenea, fără suuces.