Umilinţă maximă. Suporterii l-au deposedat de banderolă pe căpitanul lui Partizan Belgrad VIDEO

Un suporter i-a luat banderola căpitanului echipei de fotbal Partizan Belgrad, Marko Scepovic, după eşecul de marţi, 0-1 pe teren propriu, cu Ludogoreţ Razgrad, ce a dus la eliminarea campioanei Serbiei din turul III preliminar al Ligii Campionilor.

07 aug. 2013, 13:28
Umilinţă maximă. Suporterii l-au deposedat de banderolă pe căpitanul lui Partizan Belgrad VIDEO

Ludogoreţ Razgrad, campioana Bulgariei, s-a calificat în play-off-ul competiţiei, după 1-0 contra lui Partizan, la Belgrad, în manşa secundă a turului III preliminar. Ludogoreţ, care a jucat la Belgrad fără fundaşul român Cosmin Moţi (suspendat), învinsese şi în tur, cu 2-1.

La încheierea jocului de marţi, fanii lui Partizan n-au întârziat să-şi arate nemulţumirea pe stadion, prin intermediul unor scandări. Potrivit Agerpres, fotbaliştii echipei belgrădene s-au îndreptat în faţa tribunei, ca să-şi ceară scuze pentru această eliminare prematură. Răspunsul fanilor a fost spectaculos, deşi lipsit de violenţă. Liderul suporterilor ultra a sărit peste baricadă, fără a fi incomodat de oamenii de ordine. Imediat, el i-a luat banderola căpitanului lui Partizan, Marko Scepovic, care n-a îndrăznit să riposteze, înainte de a se întoarce lângă coechipierii săi după această adevărată umilinţă publică.

Scepovic este în principiu vicecăpitanul echipei. El a început meciul pe banca de rezerve şi l-a înlocuit pe Ilic în minutul 68, când i-a fost încredinţată banderola.

Jucătorul care a trăit această umilinţă este fiul lui Sladjan Scepovic, care a jucat cu Partizan împotriva lui Dinamo Bucureşti în sferturile de finală ale Cupei Cupelor, ediţia 1989-1990, echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare obţinând atunci calificarea în faza următoare.