UMILIRE PUBLICĂ: Cum s-a răzbunat o femeie pe amanta soţului ei

Donna Lees a vrut să-i trimită un e-mail amantei soţului său, care predă la o universitate de top din Marea Britanie, şi a sfârşit prin a trimite mesajul cu reproşuri legate de aventura sexuală a soţului, mai multor studenţi şi profesori din cadrul universităţii unde profesa amanta.

23 feb. 2013, 14:15

Donna Lees din Marea Britanie a aflat de aventura soţului ei cu o profesoară de la o universitate de prestigiu din Marea Britanie şi a vrut să-şi verse furia printr-un e-mail trimis amantei, Claire Russell.

Pentru că presupusa amantă nu i-a răspuns la e-mail, Donna a vrut să fie sigură că l-a primit şi s-a hotărât să trimită acelaşi mesaj tuturor celor care poartă numele de Russell, din cadrul universităţii.

Prin urmare, mesajul cu detalii picante despre aventura celor doi a ajuns la toţi studenţii şi profesorii din cadrul Universităţii Bath, care aveau numele de familie Russell. Bârfa s-a răspândit imediat în universitate şi în campus, spre amuzamentul studenţilor.

Soţul meu mi-a confirmat astăzi că se culcă cu tine încă din luna septembrie. Ţi-a spus Sean că şi-a uitat agenda în maşina fiicei noastre şi că am găsit notate acolo toate întâlnirile voastre? Probabil că îţi place să faci sex în secret cu bărbaţii altor femei. Esti responsabilă pentru destrămarea unei familii şi distrugerea încrederii şi iubirii dintre un tată şi cele două fiice ale sale” , i-a scris Donna presupusei amante a soţului ei, potrivit Daily Mail.

Reprezentanţii universităţii au refuzat să comenteze incidentul pe motiv că întâmplarea nu are legătură cu instituţia de învăţământ.