Un actor care a fost abuzat sexual când era minor este anchetat pentru hărţuire sexuală

Actorul şi cântăreţul Corey Feldman, care a mărturisit că a fost abuzat sexual când era minor, este anchetat la rândul său pentru hărţuire sexuală de către poliţia americană, în urma unor reclamaţii făcute de o femeie, faptă pe care artistul o neagă, informează people.com.

11 ian. 2018, 16:22
Un actor care a fost abuzat sexual când era minor este anchetat pentru hărţuire sexuală

Reclamaţia a fost depusă luni la o secţie de poliţie din Los Angeles, Feldman, în vârstă de 46 de ani, fiind considerat suspect. Incidentul ar fi avut loc în februarie 2017 şi, potrivit site-ului de ştiri mondene tmz.com, Feldman ar fi acuzat că a pus mâna pe posteriorul femeii.

Un purtător de cuvânt al lui Feldman a declarat pentru People că avocaţii acestuia se ocupă de „aceste acuzaţii şocante şi de ameninţări care au venit din partea unor membri ai fostei trupe a lui Corey, după ce acesta şi-a anulat turneul”, potrivit Mediafax.

„Corey rămâne concentrat pe misiunea sa de a se lupta împotriva comportamentelor nepotrivite faţă de femei şi bărbaţi de toate vârstele. Având în vedere experienţele sale dureroase, ultimul lucru pe care şi l-ar dori să îl facă ar fi ca altcineva să treacă prin ce a trecut el”, potrivit aceluiaşi purtător de cuvânt. „Este încrezător că motivele care stau în spatele acestor acuzaţii false vor fi date la iveală şi că adevărul va învinge”, a mai spus acesta, potrivit Mediafax.

 Acuzaţiile împotriva lui Feldman vin la două luni după ce acesta a depus o reclamaţie privind faptul că a fost abuzat sexual, poliţia din Los Angeles deschizând o anchetă în acest sens. Însă ancheta a fost la scurt timp închisă, pentru că faptele fuseseră prescrise.

Citeşte şi Tânăr cu handicap mintal, supus perversiunilor sexuale de către un elev din Târgovişte

Feldman a depus reclamaţia la patru ani după ce a lansat autobiografia „Coreyography”, în care a povestit că el şi prietenul său bun dintr-o perioadă Corey Haim au fost abuzaţi sexual, pe când erau minori, de mai mulţi bărbaţi din industria de divertisment. Haim a murit din cauza unei pneumonii în 2010, la vârsta de 38 de ani. Invitat, în noiembrie 2017, în emisiunea TV „The Dr. Oz Show”, Feldman a mărturisit că a fost violat în 1993, în Santa Barbara, însă poliţia locală declara că nu are niciun document în acest sens, potrivit Mediafax.

În decembrie, People a confirmat că există înregistrări audio din 1993, la poliţia din Santa Barbara, în care Feldman îi numeşte pe cei care l-au abuzat sexual. Acele înregistrări au fost predate poliţiei din Los Angeles. În timpul procesului lui Michael Jackson din anul 2005, Feldman a declarat într-un interviu că starul i-a arătat fotografii obscene. Feldman a fost citat ca martor la proces. În iunie 2008, a declarat că a fost molestat pe când era copil. Deşi, iniţial, s-a speculat că agresorul era Michael Jackson, Feldman a infirmat acest lucru, dezvăluind că făptaşul era chiar asistentul său.