Un actor celebru a decis, la 87 de ani, să divorţeze de soţia sa cu 60 de ani mai tânără. Motivul este HALUCINANT

Publicat: Marţi, 11 Septembrie 2018 08:54 // Actualizat: Marţi, 11 Septembrie 2018 08:54 // Sursa: romaniatv.net

Ivan Krasko, un actor în vârstă de 87 de ani din Rusia, a decis să divorțeze de soția sa cu 60 de ani mai tânără din cauză că femeia de 27 de ani refuză să întrețină relații sexuale cu el.

Ivan Krasko s-a căsătorit acum trei ani cu Natalia Krasko, care este cu 60 de ani mai tânără decât el. La scurt timp de la mariaj, tânăra a început să refuze contactul sexual, susținând că îi este frică să rămână însărcinată. Soțul ei susține că ea era chiar îngrijorată de faptul că nu vor avea suficienți bani pentru a-și crește copilul.

Popeye de Rusia, care şi-a injectat ulei sintetic în braţe, are o iubită trăznet FOTO

Motivele invocate de tânără nu sunt pe placul soțului ei celebru, care anul trecut spunea că-și dorește un copil. Acum, Ivan a decis să divorțeze de Natalia. Tânăra a aflat despre intențiile soțului ei atunci când se afla în vacanță în Spania.

Cât despre Ivan, acesta a spus că intențioenază să se împace cu fosta sa soție, cea de-a treia soție, alături de care are doi băieți, scrie Libertatea.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
actor divorţ Ivan Krasko Natalia Krasko relşatii sexuale Rusia
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
11 sep 19:48
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: [email protected] și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.8419
RON
Ultimele joburi adaugate
24 H