Un actor cunoscut s-a sinucis. Avea 44 de ani, dar nu a mai suportat „spiritele”

Un actor britanic, cunoscut pentru rolurile de vampiri și zombie pe care le-a avut în Blade 2 și 28 Days Later, s-a sinucis după ce le-a mărturisit apropiaților că era "bântuit" de spiritul unei rude moarte.

26 apr. 2016, 15:54

Stuart Luis le spunea apropiaților că este torturat de spirite care „se bateau pentru sufletul lui” după ce, în urmă cu cinci ani, găsise cadavrul unei rude care se spânzurase, scrie The Sun.

Actorul, care și-a luat viața aruncându-se în fața trenului, în primele zile ale acestui an, ar fi apelat inclusiv la un ”vindecător spiritual” pentru a scăpa de spiritele malefice.

Tragedia a avut loc in primele zile ale acestui an, insa povestea bizara din spatele ei a iesit la lumina acum, in urma anchetarii incidentului.

In timpul audierilor, sotia actorului, Monika, a recunoscut ca Stuart ii spusese de multe ori ca aude voci si ca a trezit-o de mai multe ori noaptea ca sa-i spuna ca „spiritele luptau pentru sufletul lui”.

In loc sa mearga la un medic, Stuart a ales sa se adreseze unui vindecator spiritual, care a fost si el audiat in cadrul anchetei. Procurorii au stabilit ca acesta nu a avut nicio influenta asupra cursului evenimentelor ulterioare si nu a fost acuzat de nicio fapta. In final, moartea lui Stuart Luis a fost clasificata ca fiind sinucidere.