Un actor din Stăpânul Inelelor şi Fringe vine la East European Comic Con

În premieră în România, un actor din trilogia "Stăpânul Inelelor" va fi prezent la București. John Noble, cel care i-a dat naștere lui Denethor, tatăl lui Boromir și Faramir și guvernator al Gondorului, vine la East European Comic Con.

31 mart. 2015, 07:00
Un actor din Stăpânul Inelelor şi Fringe vine la East European Comic Con

Actorul de origine australiana mai este cunoscut și pentru rolul doctorului Walter Bishop din productia Fox, „Fringe”, pentru care a și fost recomepensat cu un premiu “Critics’ Choice Television”,  dar și pentru rolul lui Henry Parrish în seria horror, „Sleepy Hollow”.

John Noble s-a mai remarcat și prin rolurile secundare din seriale ca “24”, “Transformers Prime”, “All Saints” sau “Home and Away”.

În ultima parte a trilogiei “Stapanul Inelelor: Întoarcerea Regelui”, film câștigător a 11 premii Oscar, Noble îl interpretează pe Denethor, cel din urmă guvernator al Gondorului care va fi înlocuit de Regele de drept, Aragorn.

Spre deosebire de cărțile lui Tolkien, regizorul Peter Jackson a ales să îl portretizeze pe Denethor ca pe un personaj negativ, scoțându-i în evidență egoismul, paranoia și alienarea.

John Noble se alătură lui Robert Knepper (T-bag din Prison Break), Manu Bennett (Crixus din Spartacus), Kristian Nairn (Hodor din Game of Thrones), Osric Chau (Kevin din Supernatural) și Dan Starkey (Strax din Doctor Who).

Totodată, la East European Comic Con, publicul va putea lua parte la panel-uri interesante cu youtuberul Michael Stevens, creatorul canalului Vsauce, dar și cu celebrități autohtone din mediul online (Creative Monkeyz, Sector 7, 10 lucruri, Doza de Haș, Zmenta, Romercial, Rezumatul Zilei, Dani pe net, Bobospider).

Mai mult decât atât, te vei putea poza pe Tronul de Fier din Game of Thrones, te vei plimba pe aleea artiștilor, vei putea participa la concursul de cosplay sau îți vei putea testa cunoștințele la quiz.

Și nu în ultimul rând, marea finală a campionatului regional de gaming, ESL SSL, va putea fi u rmarita live numai la East European Comic Con.

Evenimentul va avea loc in perioada 8-10 mai, la Romexpo și este organizat de Asociatia Culturala Kesenai în parteneriat cu Kick Off Events.

Abonamentele pot fi achiziționate  din rețelele Eventim și My Ticket la pretul de 64 de lei, iar incepand cu 1 aprilie, la 69 de lei. In ultima săptămână costul va fi de 79 de lei. Pentru mai multe detalii, accesati www.comic-con.ro.