Un actor uriaş face dezvăluiri incredibile despre Tudor Chirilă, după bătaia din stradă: „Mai are antecedente la Teatrul de Comedie”

Actorul Vladimir Găitan a acordat vineri seara un interviu postului România TV, în care l-a atacat virulent pe Tudor Chirilă, despre care spune că îi forţează pe actori să iasă în stradă şi să protesteze împotriva Guvernului.

28 mart. 2019, 20:06
Un actor uriaş face dezvăluiri incredibile despre Tudor Chirilă, după bătaia din stradă: „Mai are antecedente la Teatrul de Comedie”

La Teatrul de Comedie nu poţi să mai ajungi, pentru că există Tudor Chirilă, care şi-a scos toţi colegii din distribuţia în care el joacă rolul principal, le-a spus: Luaţi hârtiile astea, iar acum protestăm! Probabil ca urmare a autorităţii lui şi faptul că e cunoscut ca un tip violent şi foarte agresiv, oamenii au ieşit. Liderii se nasc din această atitudine. Şi au ieşit în faţa teatrului demonstrând, neştiind pentru ce„, a declarat Vladimir Găitan, la România TV.

Actorii sunt timoraţi de acest copil (n.r. – Tudor Chirilă), dovadă că la o zi după l-a umplut p-ăla de sânge (n.r. – scandalul de miercuri, când Tudor Chirilă a pălmuit un bărbat în Piaţa Charles de Gaulle) şi mai are antecedente în teatrul de Comedie. Oamenii se tem„, a mai spus Vladimir Găitan.

Totodată, actorul susţine că actorii nu ştiu pentru ce protestează şi lansează un scenariu sumbru. „Habar n-au pentru ce protestează, mi-au şi spus: Vladimire, a fost aşa, o chestie, am ieşit, îmi pare rău. Le-am zis: Da v-aţi gândit că poate mâine-poimâne o să staţi în faţa teatrului cum stăteau înainte gărzile muncitoreşti şi o să întrebaţi opţiunile politice ale spectatorilor. Şi dacă nu sunt pe opţiunea voastră, le dai şi două perechi de palme, că aşa aţi văzut la liderul vostru, şi nu-i lăsaţi să intre în sală. O să ajungem şi la momentul ăsta„.