Un adolescent de 16 ani și un alt bărbat și-au pierdut viața într-un accident în Brașov

Un grav accident de circulație a avut loc pe drumul județean DJ112A, între Codlea și Vulcan. Doi oameni, între care și un adolescent de 16 ani, au murit.

21 dec. 2023, 08:36
Un adolescent de 16 ani și un alt bărbat și-au pierdut viața într-un accident în Brașov

Un adolescent în vârstă de 16 ani și șoferul unei mașini și-au pierdut viața în urma unui accident dintre două autoturisme, petrecut pe DJ 112A, între localitățile Codlea și Vulcan.

„Din păcate, un conducator auto care a fost încarcerat a fost declarat decedat. Acesta a suferit leziuni incompatibile cu viata; Copilul în vârstă de 16 ani care se afla in stop cardio respirator, din păcate, în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, nu a raspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat; O persoana de sex feminin în vârstă de 38 de ani, policontuzionata, a fost transportata la UPU Brasov pentru investigatii medicale.Două minore în vârstă de 12 ani, respectiv 10 ani au suferit traumatisme craniene si abdominale și au fost transportate la Spitalul de Pediatrie pentru investigatii medicale”, au transmis reprezentanții ISU Brașov, citați de bizbrasov.ro.

Citește și: Accident grav la Piața Unirii din București, în zona Hotel Horoscop. O persoană a murit

Alte trei victime au fost transportate de urgență la spitalele din Brașov pentru a primi îngrijiri medicale specializate. O femeie în vârstă de 38 de ani a fost direcționată către Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Brașov, în timp ce cele două fetițe au fost duse la Spitalul de Pediatrie.

„În accident au fost implicate două autovehicule și în urma coliziunii dintre acestea 5 persoane au suferit leziuni, iar pentru două dintre acestea echipajele medicale prezente la față locului au declarat decesul. În cauză, se efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul. Circulația rutieră este blocată la acest moment, urmând ca trafic să fie redat, în integralitate, după finalizarea activităților de cercetare și indepartarea vehiculelor de pe carosabil”, au transmis și polițiștii brașoveni.

Citește și: Tragedie la Corbii Mari, în Dâmbovița! Un microbuz plin cu persoane s-a răsturnat. A fost activat planul roșu de intervenție

 

Un autocamion care transporta maşini a luat foc în Prahova. Au fost afectate cabina şi patru autoturisme 

Un autocamion care transporta autoturisme a luat foc pe DN 1, în zona Metro, a anunţat, joi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova.

Autocamionul cu platformă transporta şase autoturisme, iar incendiul a afectat cabina şi patru dintre maşini.

„Incendiul ar fi pornit de la sistemul de încălzire al autocamionului. Şoferul se afla în timpul programului de odihnă şi a fost anunţat prin staţie de către ceilalţi participanţi la trafic cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la nivelul cabinei. Au fost afectate de flăcări cabina şi patru autoturisme”, a precizat ISU Prahova.

Şoferul a primit îngrijiri de la un echipaj SMURD. El nu a fost rănit, dar a făcut atac de panică.

Incendiul a fost lichidat de pompieri.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, traficul a fost reluat după o perioadă de restricţii pe sensul de mers Bucureşti – Braşov.