Un adolescent i-a trimis un mesaj iubitei sale şi apoi şi-a închis telefonul. Ce a urmat este şocant

Un adolescent din Gloucester, Anglia, i-a trimis iubitei sale un mesaj, inainte sa comita un gest regretabil.

12 dec. 2016, 11:21
Un adolescent i-a trimis un mesaj iubitei sale şi apoi şi-a închis telefonul. Ce a urmat este şocant

Edward Dinsmore i-a trimis un mesaj prietenei sale, careia i-a cerut scuze si apoi s-a spanzurat, se pare, din cauza faptului ca cei doi au avut o disputa in privinta comentariilor pe care le-a lasat adolescentul pe retelele de socializare, scrie stirileprotv.ro.

Citeşte şi Gheorghe Buică, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Olt, a fost găsit spânzurat

Emily Hall, in varsta de 18 ani, s-a certat cu Edward din cauza unei postari de pe 20 iunie anul curent.

Autoritatile au declarat: „Au purtat o conversatie scurta, iar dupa aceea el i-a trimis mesajul in care scria „scuze”. Ea l-a intrebat daca era un mesaj de adio, iar el i-a confirmat asta. Baiatul i-a urat sa aiba noroc la examene. „

Emily a luat legatura cu sora lui Edward si a rugat-o sa verifice ce facea fratele ei. Sora sa a gasit un bilet de adio din partea lui. Edward a fost gasit decedat a doua zi, de un caine, langa canalul Sharp, nu departe de locuinta sa.

Citeşte şi Caz ŞOCANT în Constanţa. Un preot, găsit cu un cuţit înfipt în inimă

Dupa o examinare postmortem, pe maini i s-au gasit 2 taieturi pe antebratul stang, impreuna cu niste cicatrici mai vechi, in acelasi loc.

De asemenea, dupa testele toxicologice, s-a descoperit ca baiatul avea o mare canitate de alcool in sange. Edward lua antidepresive, potrivit unui doctor, adolescentul a mai avut ganduri suicidale, dar nu le-a pus in practica.