Un adolescent şi-a înjunghiat părinţii şi s-a aruncat apoi într-o prăpastie, în Tenerife

Atacul s-a produs în staţiunea balneară Costa Adeje din Tenerife. Adolescentul în vârstă de 15 ani şi-a înjunghiat părinţii şi apoi s-a aruncat într-o prăpastie de aproximativ 15 metri. 

30 aug. 2019, 20:30
Un adolescent şi-a înjunghiat părinţii şi s-a aruncat apoi într-o prăpastie, în Tenerife

Părinţii adolescentului au fost transportaţi de urgenţă la spital, iar fiul lor de 15 ani s-a aruncat în prăpastie, dar a supravieţuit şi se află în prezent într-un alt spital şi a fost pus sub observaţie de către poliţie.

Potrivit presei britanice, faptele s-au petrecut miercuri după-amiază, într-o zonă turistică foarte frecventată din Costa Adeje, Tenerife.

Martorii oculari au relatat că adolescentul a făcut o criză de nervi după ce s-a certat cu părinţii lui pe care i-a atacat ulterior cu cuţitul, rănindu-i.

Mama băiatului a fost transportată de urgenţă la o clinică din Arona, iar tatăl lui a fost transportat la un Spital Universitar Nuestra Señora de la Candelaria, din nordul insulei.

Băiatul a supravieţuit, dar are răni grave şi a fost pus sub paza poliţiei naţionale.

Poloţia a desris atacul ca fiind „foarte violent” şi autorităţile au deschis o anchetă asupra acestui caz. Poliţia a mai precizat că acesta este un caz de violenţă în familie, dar şi că adolescentul ar avea nişte tulburări psihice care ar fi declanşat agresivitatea băiatului.

Potrivit presei locale, familia băiatului a cărui identitate nu a fost dezvăluită, nu s-ar fi aflat în vacanţă, ci aceasta locuieşte efectiv în Tenerife.