Ursul a atacat din nou în Dâmboviţa. Trei persoane au fost rănite

Un bărbat de 58 de ani din comuna dâmboviţeană Vârfuri a fost rănit, duminică, de un urs, după ce în cursul dimineţii alte două persoane, tată şi fiu, au fost atacaţi de urs în aceeaşi localitate.

22 sept. 2013, 10:47
Ursul a atacat din nou în Dâmboviţa. Trei persoane au fost rănite

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IJP) Dâmboviţa, Alexandra Niculae, cel de-al doilea incident a avut loc în jurul orei 13.00. Bărbatul era într-o livadă când a fost atacat de animal. Incidentul a fost anunţat la 112 şi un echipaj al Ambulanţei s-a deplasat pentru a acorda primul ajutor, scrie Agerpres.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean Târgovişte.

”Nu ştim la acest moment cât de grave sunt rănile. Evaluarea medicală se va face la spital, dar din primele informaţii viaţa bărbatului nu este în pericol”, a declarat purtătorul de cuvânt al IJP Dâmboviţa, Alexandra Niculae.

Cel mai probabil bărbatul din Vârfuri a fost atacat de acelaşi urs care a mai rănit, duminică dimineaţă, două persoane din aceeaşi localitate.

Echipe mixte din poliţişti şi vânători s-au constituit, după ce a avut loc primul incident, pentru a alunga ursul din zona satului Vârfuri.

În cursul dimineţii de duminică, un bărbat de 45 de ani şi fiul său 19 ani, au fost atacaţi de un urs. Cei doi au fost răniţi, ambii au plăgi prin sfâşiere în zona braţelor şi au fost transportaţi la spital.