Un alt caz şocant zguduie Italia: Menajeră româncă ţinută ostatică în Italia, cu 26 de câini

O menajeră româncă din Italia a fost sechestrată timp de patru luni într-un apartament din Milano. Femeia a fost bătută şi ţinută captivă cu 26 de câini. Când a fost găsită avea pe corp urme de muşcături şi era în stare de şoc.

03 oct. 2014, 10:15
Un alt caz şocant zguduie Italia: Menajeră româncă ţinută ostatică în Italia, cu 26 de câini

O menajeră româncă a fost ţinută ostatică la Milano. Femeia era ţinută într-o cameră cu 26 de câini

Poliţia din Milano a fost chemată la un apartament din centrul oraşului, după ce vecinii s-au plâns că proprietarii au 26 de câini, care fac mizerie şi zgomot. Însă, atunci când au ajuns la faţa locului, forţele de ordine au descoperit că în casă se afla o româncă legată şi care avea pe corp urme de muşcături şi de lovituri.

„Era într-o stare foarte proastă, atât fizic, cât şi psihic. De fapt am dus-o la policlinică, unde a fost imediat consultată”, a declarat Tullio Mastrangelo, comandantul Poliţiei din Milano.

Speriată, femeia a povestit că este ţinută ostatică de patru luni, fără a fi plătită sau lăsată să plece. Mai mult, a fost bătută, iar proprietara casei a asmuţit câinii asupra ei. Ea a declarat că a reuşit să iasă de câteva ori pe balcon şi să strige după ajutor. Dar cum nu ştie italiană, nimeni nu a ajutat-o.

Poliţia a arestat-o pe angajatoare, în timp ce cei 26 de câini au fost preluaţi de serviciile veterinare.