Un alt divorț șochează întreg mapamondul. Îndrăgita actriță din „Vis de iubire” și „Prizionera destinului” a divorțat la doar 8 luni de la nuntă

Demet Ozdemir trece prin clipe cumplite. Frumoasa actriță a confirmat zvonurile despre divorț. Renumita actriță și soțul ei, Oğuzhan Koç, divorțează la numai 8 luni de la nuntă.

14 mai 2023, 14:39
Un alt divorț șochează întreg mapamondul. Îndrăgita actriță din „Vis de iubire” și „Prizionera destinului” a divorțat la doar 8 luni de la nuntă
Un alt divorț șochează întreg mapamondul. Îndrăgita actriță din „Vis de iubire” și „Prizionera destinului” a divorțat la doar 8 luni de la nuntă

Celebra actriță din Turcia divorțează la 8 luni de la nuntă. Una dintre cele mai iubite actrițe din telenovelele turcești, Demet Ozdemir, are 31 de ani, iar până la această vârstă a reușit să impresioneze cu talentul ei extraordinar. Aceasta este una dintre actrițele care se află pe val la acest moment în Turcia. Aceasta are peste 10 ani de activitate în domeniu, iar carisma, frumusețea și talentul sunt la ele acasă, în ceea ce o privește.

Citește și: Lia Bugnar nu a trecut peste despărțirea de Anghel Damian. Cum a reacționat actrița atunci când a fost întrebată de Theo Rose: ”Nu dispare”

Publicul din România a cazut în admirația ei încă din anul 2014, când a apărut în serialul „ În dragoste și în război”, pentru ca mai apoi să revină pe micile ecrane în producția „Prizonieră destinului”. În acest serial, Demet Ozdemir a interpretat rolul principal, jucând alături de celebrul actor Ibrahim Celikkol, devenind astfel una dintre cele mai îndrăgite actrițe.

În ultima perioadă, în presa din Turcia au început să circule mai multe zvonuri conformă cărora frumoasa actriță și soțul ei ar fi în pragul divorțului. Până de curând, aceste speculații nu fuseseră confirmate. Din păcate, Demet Ozdemir a declarat că zvonurile sunt cât se poate de adevărate.

Ce a declarat celebra actriță: „Nu este nevoie de atâta zgomot”

„Este adevărat că am constatat că nu ne putem conduce căsnicia pentru o vreme și am decis să-i punem capăt. Se știe că această decizie pe care o luăm de comun acord, ne va afecta familiile și rudele. Facem tot posibilul să desfășurăm acest proces în cel mai delicat mod, fără a ne răni sau a ne epuiza. Rugăm frumos că membrii presei noastre să se apropie cu aceeași sensibilitate în acest proces!”, au scris cei doi foști soți, potrivit gecce.com.tr

Conform presei locale, relația dintre cei doi s-ar fi răcit considerabil, cu toate că aceștia și-au unit destinele în luna august 2022. Mai mult, s-a zvonit că aceasta s-ar fi certat atât de tare cu soțul ei, încât îndrăgita actriță ar fi plecat furtunos de acasă. Ba chiar mai mult, Demet Ozdemir și-ar fi înșelat soțul cu un regizor, lucru care a stat la baza scandalului dintre cei doi. Divorțul a fost consemnat oficial la data de 8 mai 2023, în termeni amiabili, conform declarațiilor vedetei.

„Nu este nevoie de atâta zgomot”, le-a declarat Demet jurnaliștilor prezenți la tribunal.

„Acuzațiile de infidelitate și violență nu sunt adevărate. Nu ni s-a întâmplat vreodată nimic din ceea ce s-a scris. Am decis amândoi să punem capăt relației noastre din respect. Nu există ranchiună, ură, furie între noi”, a mai spus Demet, citată de diezminutos.es.

Citește și: Cum arată şi ce face acum Suzi Curcă din serialul La Bloc. Actriţa Luminiţa Erga este de nerecunoscut