PRO Romania, alte două achiziţii grele din PSD înaintea moţiunii de cenzură

Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei, a anunţat joi că s-a înscris în partidul lui Victor Ponta, Pro România. De asemenea, deputatul Damian Florea a trecut alături de Victor Ponta.

13 iun. 2019, 09:16
PRO Romania, alte două achiziţii grele din PSD înaintea moţiunii de cenzură

Cu o săptămână înainte de votul la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă cei de la Pro România anunță că au mai transferat un parlamentar PSD. Deputatul Damian Florea a semnat o adeziune la Pro România:

„Noul nostru coleg deputat Damian Florea – Grupul ProRomania din Camera Deputatilor a crescut la 24 / pana sa sfarsitul sesiunii vom fi al treilea Grup ( dupa PSD si PNL ) / ProRomania – tine cu Romania!”, a anunțat Victor Ponta, președintele Pro Romania.

Pro Romania a mai obţinut un membru. „Se pare ca, la noi, un lucru secret se afla cel mai repede. Astazi, 13 iunie, m-am hotarat sa ma inscriu in Partidul ProRomania. Toata viata 13 mi-a purtat noroc: pe 13 martie am cunoscut-o pe sotia mea, pe 13 iulie s-a nascut baiatul meu, am depus juramantul la ora 13 ca viceprimar, la masina am avut numarul 13. Sper din toata inima sa imi poarte noroc si ziua si hotararea de azi si sa construim o filiala puternica a acestui partid. Eu consider ca va fi un partid PRO Craiova. Ii astept pe toti cei care cred in mine sa ne apucam de treaba!”, a scris Solomon, pe contul său de Facebook.