Un american a castrat un bărbat pe care îl cunoscuse pe un site fetişist

Un american a fost arestat în Florida pentru că a practicat ilegal o castrare ilegală la solicitarea expresă a unui bărbat pentru o asemenea intervenţie de emasculare.  Cei doi se cunoscuseră pe reţelele de socializare specializate, a precizat poiţia din Miami.

22 aug. 2019, 07:25
Un american a castrat un bărbat pe care îl cunoscuse pe un site fetişist

Poliţia americană din Highlands a declarat într-un comunicat de presă – şi nu fără o tentă de umor negru – că „eunucul ” îşi va aminti toată viaţa această decizie” care se materializase în noaptea de duminică spre luni.

Când polițiştii au bătut la ușă, Gary Van Ryswyk, de 74 de ani, le-a spus că tocmai castrase un bărbat care sângera abundent pe un pat, învelit cu un prosop în zona abdomenului. 

Bărbatul emasculat a fost transportat la spital. Medicii au intervenit la timp şi, din fericire, viaţa bărbatului nu mai este în primejdie, a informat poliţia.

Din fericire, bărbatul emasculat al cărui nume nu a fost dat publicităţii a supravieţuit.

Americanul Gary Van Ryswyk, în vârstă de 74 de ani, care avea un adevărat bloc operator la domiciliul său,  nu este la prima „operaţie” de acest fel. El a fost inculpat pentru exercitarea ilegală a unei profesii şi va fi judecat.