Un american a descoperit cu ajutorul unui iPhone ca are un paianjen în ureche. Cum a reacţionat. VIDEO

Un barbat din Statele Unite a filmat cu telefonul mobil un paianjen care i se ascundea in ureche, relateaza Daily Mail.

01 iun. 2015, 09:14
Un american a descoperit cu ajutorul unui iPhone ca are un paianjen în ureche. Cum a reacţionat. VIDEO

Bruce Branit, din statul american Missouri, s-a ales cu o puternica infectie la ureche dupa ce a inotat intr-un lac, scrie stirileprotv.ro. S-a folosit de un iPhone pentru a aflat de unde vine durerea intensa din ureche, pe care o resimtea de cateva zile.

Citeşte şi Cel mai veninos păianjen din lume. Muşcătura lui omoară un om în 2-3 minute FOTO

Spre marea lui surprindere, barbatul a vazut pe imagini cum un paianjen incerca sa iasa din ureche. Imaginile au fost urcate online unde au strans zeci de mii de vizualizari.

„Weekendul trecut, am inotat in Lacul Ozarks si m-am ales cu o infectie puternica in ureche. Am folosit camera de la telefon sa vad daca e ceva inauntru…am gasit asa” a spus victima.

„Nu trebuia sa ma uit la aceste imagini, sunt dezgustatoare” si „De acum inainte voi inota cu dopuri in urechi” sunt cateva dintre comentariile utilizatorilor.

Citeşte şi Creatură BIZARĂ, găsită într-un produs din SUPERMARKET: Dacă mă muşca aveam ERECŢIE PATRU ORE FOTO

Unii sceptici nu s-au declarat convinsi de veridicitatea imaginilor si cred ca de fapt videoul urcat online este fabricat din doua clipuri diferite.

Acum 6 luni cantareata Katie Melua a aflat cu stupoare ca un paianjen a trait in urechea ei o saptamana. Cantareata crede ca acesta se ascundea intr-o pereche de casti pe care le-a folosit.