Un an de la misterioasa moarte a soţilor Maleon. Ce se întâmplă acum în vila în care a avut loc tragedia este horror

Astazi se implineste un an de la tragedia care a socat tot mediul universitar iesean. Moartea lui Bogdan si a Andei Maleon a ridicat si va mai ridica multe semne de intrebare.

26 dec. 2018, 11:52
Un an de la misterioasa moarte a soţilor Maleon. Ce se întâmplă acum în vila în care a avut loc tragedia este horror

Inca de la inceput s-a vorbit despre o crima urmata de sinucidere si nu a fost exclusa nici varianta unei duble sinucideri, bzi.ro. Cert este ca nimic nu este clar.

Surse din cadrul anchetei au preciza scrie t pentru BZI ca varianta unei duble sinucideri este mai plauzibila. Asta nu rezolva insa misterul mortii acestor soti. Nimeni nu si-a explicat si nu isi explica de ce au recurs cei doi la un asemenea gest.

Vecinii celor doi soti spun ca la casa Maleon au mai venit din cand in cand niste rude si au incercat sa porneasca cele doua masini din curte care au ramas nemiscate. Pe una au reusit sa o porneasca, insa pe alta nu. Deja, in jurul casei Maleon se tes povesti la limita paranormalului.

Cativa vecini au spus ca, la un moment dat, s-a aprins lumina dintr-o camera a imobilului. In timp ce unii cred ca intamplarea este una stranie, altii spun ca exista o explicatie.

„La un moment dat, o vecina a spus ca s-a aprins lumina dintr-o camera. Eu am sunat la omul care se ocupa de asigurarea casei. Un robinet a cedat si a curs apa pe scari… Despre lumina aprinsa nu stiu ce sa spun… Poate din cauza apei…habar nu am… Oricum, casa, din cate am inteles, urmeaza sa fie scoasa la vanzare de catre o banca, nu stiu care”, a spus unul dintre vecinii familiei Maleon.

Intamplarea de pe 25 decembrie 2017

Va reamintim ca reporterii BZI au intrat in posesia unor date din cadrul anchetei care ar putea pune pe multi pe ganduri. Bogdan si Anda Maleon au fost gasiti decedati in casa lor, chiar in seara de Craciun. Bogdan

Maleon, seful Bibliotecii Centrale Universitare, a fost gasit spanzurat cu o curea, iar Anda a fost gasita pe jos, avand o urma la gat. Inca de la inceput, anchetatorii au mers pe doua variante: crima urmata de sinucidere sau dubla sinucidere.

Citeste si: Omul de suflet al familiei Maleon face dezvaluiri uluitoare! Ce ii macina pe Anda si Bogdan si ce i-a facut sa plece in cealalta lume?

Totusi, pe rand, s-au adus argumente pro si contra pentru ambele situatii. Cert este ca, pe data de 25 decembrie 2017, un apel la numarul unic de urgente 112 a fost efectuat la ora 15:40. Atunci s-a anuntat ca sotii Maleon sunt in stare de inconstienta in casa.

Bogdan si Anda Maleon au fost gasiti cu putin inainte de ora 15:40, de catre profesorul de istorie Liviu Pilat. El a fost cel care a sunat la numarul unic de urgente 112 si a anuntat tragedia.

Citeste si: Povestea familiei Maleon. Un imperiu daramat intr-o secunda! Unul dintre cei mai mari fermieri din tara le-a fost nas. Acum totul este in zadar!

Un echipaj medical a ajuns la fata locului, dar nu au mai putut face nimic pentru cei doi soti. Procurorii au declarat la scurt timp dupa incident ca primele rezultate ale necropsiei arata ca ambii soti au murit cu opt-zece ore inainte, ceea ce insemna ca unul dintre ei ar fi murit in jurul orei 6 dimineata.

Mai mult decat atat, procurorii au precizat ca ar fi vorba despre o dubla sinucidere. Cei doi soti nu s-au sinucis insa in acelasi timp. Din cate se pare, ar fi fost o diferenta de 2-3 ore.