Un angajat al ambulanţei, protest la înălţime. Bărbatul este disperat: Lucrez pe o ambulanţă care nu mai are frâne decât pe faţă

Scene şocante în Curtea Serviciului de Ambulanţă din Olteniţa. Un angajat s-a urcat, vineri, pe o antenă şi a amenințat că se aruncă în gol. Bărbatul e disperat de starea proastă a amşinilor de intervenţii. După câteva ore de negocieri, polițiștii l-au convins să coboare.

25 nov. 2016, 07:55
Un angajat al ambulanţei, protest la înălţime. Bărbatul este disperat: Lucrez pe o ambulanţă care nu mai are frâne decât pe faţă

Un angajat al Serviciului de Ambulanţă din Olteniţa s-a urcat vineri pe o antenă şi ameninţă că se aruncă în gol de la 25 de metri. Bărbatul are 57 de ani şi este nemulţumit din cauza unor probleme de la locul de muncă.

„Lucrez de aproximativ 30 de ani la ambulanţă. În toţi aceşti ani am fost persecutat în toate felurile. M-au pus la 8 ore, mi-au dat cele mai nenorocite maşini. În momentul de faţă lucrez pe o ambulanţă care nu mai are frâne decât pe faţă. Am discutat această problemă cu domnul inginer Chiriţă. Aseară mi-a zis: cine esti bă tu, dă-te-n… , să mă deranjezi tu la 19.15 pe mine că eu sunt în timpul meu liber. A început să mă înjure”, a spus protestatarul pentru România TV.

La faţa locului au venit poliţişti, dar şi reprezentanţi ai serviciului de ambulanţă. Bărbatul s-a dat jos după câteva ore.