Răfuială în stil mafiot într-un cazino din România totul a fost surprins de camerele de supraveghere. VIDEO

Un angajat al unei firme de pază a amenințat cu pistolul mai multe persoane într-un cazino din Rădăuţi. Bărbatul a fost reţinut.

28 nov. 2019, 08:00
Răfuială în stil mafiot într-un cazino din România totul a fost surprins de camerele de supraveghere. VIDEO

Răfuială în stil mafiot într-un cazino din Rădăuți, judetul Suceava. Doi frați, agenți ai unei firme de pază, au fost atacați cu pistolul de un rival care i-a amenintat cu moartea. Momentul atacului a fost surprins de camerele de supraveghere.  

Un bărbat de 28 de ani, angajat al unui casino din localitate, a sesizat IPJ Suceava că a fost amenințat de un bărbat care avea asupra sa un pistol, scrie newsbucovina.ro.

Agresorul a fost identificat de către poliţişti pe strada Piața Unirii, însă, în urma controlului corporal a fost găsit doar un toc gol pentru pistol, acesta declarând faptul că, arma a dus-o la domiciliu.

Citeşte şi Interlop căutat de 5 ani pentru tentativă de omor, prins după ce a mers la poliţie să-şi schimbe buletinul

Polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce se afla în serviciu, agresorul, angajat al unei firme de pază, l-a observat pe bărbatul de 28 de ani și pe fratele acestuia, cu care a avut un schimb de replici dure, după care, s-a deplasat la locuința din municipiul Rădăuți și a luat pistolul cu gaze, a revenit la cazinou cu un autoturism și i-a amenințat cu arma pe cei doi.

Ulterior, agresorul a ieșit și a lovit cu un baston telescopic oglinda autoturismului victimei de 28 de ani, distrugând-o.Pistolul afost găsit în portiera unui localnic, maşină cu care s-a deplast agresorul. De asemenea, bărbatul nu deţinea permis de port armă.

Poliţiştii au dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, „amenințare” și „distrugere”, suspectul fiind reținut de polițiști pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava.