Un angajat al unei primării din Gorj a fost pus să jure pe Biblie că își va face treaba la job

Un angajat al primăriei Dănești din Gorj a fost filmat în timp ce depunea un jurământ cu privire la indeplinirea sarcinilor de serviciu.

06 mart. 2023, 11:59
Un angajat al unei primării din Gorj a fost pus să jure pe Biblie că își va face treaba la job

Un tânăr care s-a angajat în cadrul Primăriei comunei Dănești pe funcția de inginer la Registrul Agricol și Cadastru a jurat pe Biblie că va respecta legile și că își va face datoria. Filmarea a fost postată pe contul de Facebook a Primăriei Dănești, însoțită de mesajul ”Oficial, domnul Filip Silviu Aurelian este noul nostru coleg, ocupând funcția publică de inginer în cadrul biroului Registrul Agricol și Cadastru. Îi urăm mult succes și multe realizări în noua activitate!”

Citește și: Cadou inedit primit de ministrul Sorin Grindeanu de la Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei: o Biblie cu numele său inscripţionat pe copertă

„Jur să respect Constituția, drepturile și libertățile fundamentale ale omului, să aplic în mod corect și fără părtinire legile țării, să îndeplinesc în mod conștiincios îndatoririle ce îmi revin în funcția publică în care am fost numit, să păstrez secretul profesional și să respect normele de conduită profesională și civică. Așa să îmi ajute Dumnezeu!“, este jurământul rostit de tânărul inginer pe Biblie.

Conform legislației, jură pe Biblie doar cei numiți în funcții după ce au fost aleși prin vot.