Un angajat RATB a umplut de zăpadă pietonii, cu plugul-perie. Imagini scandaloase filmate în Capitală VIDEO

Regia Autotonomă de Transport Bucureşti (RATB) a anunţat, vineri, că angajatul care a umplut de zăpadă, cu plugul-perie care acţiona pentru deszăpezire, un pieton care aştepta în refugiul de tramvai va fi cercetat disciplinar.

23 mart. 2018, 13:41
Un angajat RATB a umplut de zăpadă pietonii, cu plugul-perie. Imagini scandaloase filmate în Capitală VIDEO

Un angajat al RATB este cercetat disciplinar, după ce nu a oprit plugul pe care îl conducea şi cu care deszăpezea liniile de tramvai în dreptul staţiei în care se aflau mai multe persoane. La trecerea plugului, oamenii nu au avut unde să se adăpostească şi au fost loviţi de zăpada şi gheaţa adunate în lamele plugului.

Având în vedere înregistrarea video aparută în spaţiul public cu privire la comportamentul nepotrivit al unui conducator de plug-perie care acţiona pentru deszăpezirea liniilor de tramvai, facem următoarele precizări: RATB regretă acest incident şi asigură publicul călător că o astfel de atitudine nu este tolerată şi va fi sancţionată adecvat. Conducerea Regiei s-a autosesizat şi a declanşat operativ procedura de cercetare disciplinară a respectivului angajat. Ne cerem scuze pentru acest incident„, informează RATB.

Citeşte şi Românii au luat cu asalt reţele de socializare şi au făcut haz de vremea de afară. Cele mai tari glume şi fotografii

Un bucureştean a filmat, vineri, şi ulterior postat pe Facebook, momentul în care şoferul unui plug-perie deszăpezea şinele de tramvai din Capitală, aruncând zăpadă pe oamenii din staţie. Pasagerii nu au avut unde să se refugieze, întrucât circulau maşini pe stradă. Persoana care a filmat incidentul a susţinut că erau nouă oameni în staţie şi a crezut până în ultimul moment că utilajul cu plug va încetini.