Un antrenor a murit la doar 24 de ani, din cauză că a stat prea mult în faţa calculatorului. Întreaga dramă, povestită de tatăl său

Un antrenor de fotbal a murit răpus de tromboză, la doar 24 de ani, după ce a stat prea mult în fața calculatorului, pentru a alunga plictiseala cu ajutorul jocurilor video, în perioada de izolare.

02 iul. 2020, 12:09
Un antrenor a murit la doar 24 de ani, din cauză că a stat prea mult în faţa calculatorului. Întreaga dramă, povestită de tatăl său

Louis O’Neill (24 ani), angajat Centre Parcs, a intrat în concediu în martie și a devenit pasionat de jocurile video, alături de prieteni. Povestea sa tragică a fost spusă de tatăl său „În data de 3 iunie s-a întâmplat ceva oribil. Fiul meu drag, Louis, a murit. Nu a fost ucis de virus, ci din cauza virusului. Viața lui tânără s-a năruit într-o clipă. Este devastator… după ce am văzut cum s-a stins copilul meu, viața este un iad. Nenorocita de izolare. După ce a fost pus în concediu, el a început să se joace pe calculator. Orele au zburat și nu aș fi crezut niciodată că se va alege cu cheaguri de sânge la picioare. A murit pur și simplu. 24 de ani. Cine îi avertizează pe tineri? Cine îi avertizează pe ceilalți? Nimeni. O fac eu. Fiul meu va trăi prin avertismentele mele„, a scris acesta.

Într-un interviu acordat celor de la BBC Three Counties Radio, Stanley a declarat că fiul său era bucuros de concediu și dorea să se bucure de timpul liber. „6-7 ore pe zi, cu mici pauze. Stătea toată ziua. S-a și îngrășat„, a povestit tatăl îndurerat.

În data de 3 iunie, pe la 22.30 Louis a fost găsit de mama sa, chircit în capătul scărilor. Tânărul a murit la scurt timp, înainte ca medicii să mai poată interveni. „Tată, ce se întâmplă cu mine?”, acestea au fost ultimele cuvinte ale tânărului Louis.