Un antrenor de lupte, bătut cu ranga de şapte bărbaţi la Bârlad. Ginerele fostului şef al Poliţiei Locale se află la reanimare

Marian Rădoi, un fost practicant al luptelor libere, în prezent antrenor, a fost bătut crunt noaptea trecută de șapte interlopi din Bârlad.

13 apr. 2019, 09:11
Un antrenor de lupte, bătut cu ranga de şapte bărbaţi la Bârlad. Ginerele fostului şef al Poliţiei Locale se află la reanimare

Acesta a fost bătut cu ranga în scara blocului în care locuiește. El a fost internat la secţia de Reanimare a spitalului „Elena Beldiman”, din localitate. El este ginerele fostului director de la Poliția Locală Bârlad, Vasile Rădoi, a anunțat vremeanoua.ro.

Marian Rădoi s-a ales cu o plagă contuză occipitală, traumatism toraco-abdominal sever şi fractură deschisă la gamba dreaptă.

„Apelul a fost făcut ieri seară, în jurul orelor 22.16. Am fost sesizați de către o persoană, referitor la faptul că un bărbat de 39 de ani, din Bârlad, a fost agresat de mai multe persoane necunoscute. În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal în care se fac cercetări privitor la comiterea infracțiunii de lovire și alte violențe. Dacă pe parcursul cercetărilor se evidențiază și alte infracțiuni, se vor extinde cercetările”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.