Detalii înfiorătoare în cazul antrenorului pedofil din Bistriţa. 14 copii batjocoriţi în ultimii ani

Informaţii înfiorătoare ies la iveală în dosarul unui antrenor pedofil din Bistriţa. El a batjocorit cel puţin 14 copii în ultimii ani. Victimele erau racolate din rândul copiilor care veneau să înveţe fotbal de la el. În acest moment, individul este în puşcărie

03 iul. 2016, 05:43
Detalii înfiorătoare în cazul antrenorului pedofil din Bistriţa. 14 copii batjocoriţi în ultimii ani

Antrenorul îşi alegea victimele chiar din rândul echipelor de fotbal pe care le antrena. Anchetatorii au stabilit că acesta se dezbrăca în faţa copiiilor, le făcea propuneri indecente pe reţelele de socializare şi chiar ar fi întreţinut relaţii sexuale cu mai mulţi minori.

Leon Buhai a comis toate aceste infracţiuni chiar în timp ce era judecat într-un dosar pentru pornografie infantilă, pentru care a primit patru ani de închisoare cu executare. Acesta ar fi molestat şi batjocorit 14 copii. Instanţa l-a condamnat acum şi pentru al doilea dosar. El a primit 10 ani de închisoare cu executare pentru agresiune socială, corupere sexuală şi act sexual cu un minor.

mai mult, antrenorul trebuie să plătească vcitimelor sale daune morale în valoare de 24 de mii de euro. Sentinţa nu este definitivă.

Citeşte şi Antrenor de fotbal PEDOFIL, condamnat la închisoare