Un apropiat al lui Nicuşor Dan, afacere cu restaurant în Parcul Tineretului

Dan Trifu, președintele EcoCivica, ONG alături de care Nicușor Dan luptă umăr la umăr de ani de zile, este implicat într-o afacere cu un restaurant chiar în Parcul Tineretului, scrie site-ul Bucureștiul.ro. 

20 iul. 2019, 06:53
Un apropiat al lui Nicuşor Dan, afacere cu restaurant în Parcul Tineretului

Dan Trifu stă însă în umbră, afacerea fiind pe numele socrului său: este vorba de restaurantul-terasă Trifoiaș din Parcul Tineretului, după cum dezvăluie site-ul amintit.

Nicușor Dan nu a negat informația, doar s-a mărginit să spună că nu știa că activistul alături de care defilează de ani buni în spațiul public deține un restaurant într-unul dintre cele mai mari parcuri ale Capitalei.

În 2009, Trifu făcea știri cu criticile sale vocale la adresa autorităților sectorului 2 care au permis construirea unor restaurante în Parcul Tei. „În apropierea lacului, există un restaurant cu parcare privată păzită de polițisti comunitari. Locurile de parcare pot fi folosite doar de clienții restaurantului Anatolia. în imediata vecinătate a acestuia, alți aproximativ 1.000 de metri pătrați de spatiu verde au fost îngrădiți”, spunea el atunci.

Citește mai mult pe Bucureștiul.ro