Un arbitru din prima ligă își schimbă sexul și identitatea. Va continua să arbitreze

Sagi Berman, un arbitru din Israel, a luat hotărârea de a-și schimba sexul și identitatea! Va deveni Sapir Berman, având sprijinul conducerii federației, al colegilor și al comisiei de arbitri!

26 apr. 2021, 18:11
Un arbitru din prima ligă își schimbă sexul și identitatea. Va continua să arbitreze

Un arbitru din prima ligă își schimbă sexul și identitatea. Sagi Berman va deveni Sapir Berman şi va continua să conducă meciuri. „Curajoasă si fericită pentru pasul făcut!”, a mărturisit Sagi Berman, 29 de ani, studentă în domeniul educației și cu o carieră începută în arbitraj în urmă cu un deceniu, scrie presa israeliană.

Un arbitru din prima ligă își schimbă sexul și identitatea

Operația și tratamentul special cu hormoni vor dura trei ani și vor fi suportate personal, șefii federației verificând la FIFA și la UEFA că hormonii nu conțin substanțe interzise. Sagi Berman este din 2020 în lotul arbitrilor de primă divizie în Israel și este considerată ca având calități bune de arbitru.

Înfometare, abuzuri fizice, hărţuire sexuală. Chinul de neimaginat îndurat de gimnaştii de la lotul naţional, dezvăluit într-o scrisoare adresată preşedintelui ţării

Un arbitru care a condus-o pe FCSB a făcut o operaţie de schimbare de sex

În 2018, Cesar Noval, unul dintre puţinii arbitri amatori din fotbalul mare, care în viaţa de toate zilele este chirurg, şi chiar unul extrem de apreciat, a făcut o operaţie de schimbare de sex. Cesar Noval este unul dintre asistenţii apreciaţi din Spania, chiar dacă, datorită muncii sale de chirurg estetician, îşi petrece o mai multe luni pe an în Statele Unite. Noval a dezvăluit că jucătorii din La Liga ştiu cu ce se ocupă, iar unii dintre ei chiar i-au cerut sfaturi în privinţa unor posibile intervenţii chirurgicale care să îi facă mai arătoşi. Printre altele, Cesar Noval a fost delegat la partida dintre FCSB şi Hajduk Split, 1-1, în preliminariile UEFA Europa League.