Un artist de la noi se zbate între viaţă şi moarte. „Este atât de bolnav că îi curge apa din picioare”

Ilie Micolov, interpretul celebrei melodii "Dragoste la prima vedere", se afla in stare foarte grava. Cantaretul este bolnav, iar ultimii ani si i-a petrecut mai mult prin spitale, a ajuns sa fie "netransportabil" si parasit de toti apropiatii. 

07 iul. 2018, 11:45

Artistul, in varsta de 69 de ani, a fost diagnosticat cu diabet si cu probleme cardiace, iar tratamentul, pentru a ramane in viata, ajunge la 2.000 de lei lunar, scrie wowbiz.ro. „Iau cam 10 pastile pe zi. Iar in momentele in care ma napadeste tristetea, iau chitara si cant. Este tot ce mi-a mai ramas. Din drepturile de autor ale piesei „Dragoste la prima vedere” primesc sume infime, din care poti doar sa faci o data piata”, povestea cantaretul.

Citeşte şi Verdict CUMPLIT. „Ilie Micolov n-o mai duce mult”

Ilie Micolov se afla la un pas de moarte! Cat de bolnav este in aceste momente celebrul artist! „A ajuns sa nu mai poata iesi din casa!”

Din pacate, dupa interviul acordat, Ilie Micolov a disparut total din viata publica! Indragitul cantaret nu a mai aparut pe scena de mai bine de un an si jumatate, iar apropiatii sustin ca, de cateva luni, starea lui de sanatate s-a inrautatit, ba chiar situatia este una critica.

„Lui Ilie ii este foarte rau! A ajuns sa nu mai poata iesi din casa! L-am sunat, ieri, de ziua lui, si mi-a spus cu o voce scazuta ca asteapta sa moara, caci bolile l-au macinat de tot, este cumplit, a inceput sa ii curga si apa din picioare”, a dezvaluit un apropiat al artistului.