Un artist de la noi şi-a părăsit soţia pentru un bărbat! Acum se iubeşte cu Dudu, zis Conchita de România

Bombă în showbiz! Cunoscutul lăutar Manu Soare și-ar fi părăsit familia pentru a putea avea o relație cu Conchita de România, pe numele său Dudu.

04 ian. 2021, 18:42
Un artist de la noi şi-a părăsit soţia pentru un bărbat! Acum se iubeşte cu Dudu, zis Conchita de România

Manu Soare, fostul coleg de trupă a lui Culiță Sterp,  și-a părăsit familia pentru un bărbat. Acesta s-a despărțit de soția sa, alături de care avea un copil, pentru o relație cu Dudu, Conchita de România, scrie WOWbiz.ro.

Şi-a părăsit familia pentru Conchita de România

„Între Conchita și Manu Soare e o relație de câțiva ani, s-au mai certat, s-au mai împăcat, dar sunt împreună. Am auzit că acum, Manu a fost dat afară din trupă, dar nu cred că doar din cauza relației cu Dudu. E adevărat, și-a părăsit soția, copilul, pentru a putea fi cu Conchita”, a declarat un apropiat al acestuia pentru sursa citată.

Se pare că situația lăutarului era cunoscută de mai tot apropiații acestuia. Deși a decis să facă pasul, să se despartă de familie și să înceapă relația cu Conchita, artistul și-a dorit să țină totul secret. Însă acest lucru a fost destul de dificil, mai ales pentru Conchita, care un excelează la acest capitol.

Povestea bărbatului care s-a îmbătat și și-a schimbat legal numele în Celine Dion

„Toată lumea știa că Manu este căsătorit, are familie, dar este mai mult de formă. Așa că, după ce s-a combinat cu Conchita au avut doar înțelegerea reciprocă de a fi cât mai discreți. E adevărat, Conchita de România nu poate fi discret, îi place să apară cât mai des, mai ales la televizor, dar cât de cât și-au putut ține secretă relația. Totuși, ei deja sunt pe bune ca și cuplu, cred că stau mai tot timpul împreună”, a mai de declarat sursa pentru WOWbiz.ro.