Un artist din România, atacat de un urs. Bărbatul a trecut prin clipe de groază: „În secunda 0 am aruncat telefonul”

Un artist din România, atacat de un urs. De ceva vreme, urșii au început să își facă apariția, atât ziua, cât și noaptea, în zone în care până acum nu coborau. Un astfel de eveniment l-a avut în prim-plan chiar pe Cristi de la Haiducii, care a povestit prin ce a trecut.

16 apr. 2024, 23:46
Un artist din România, atacat de un urs. Bărbatul a trecut prin clipe de groază: „În secunda 0 am aruncat telefonul”
Un artist din România, atacat de un urs

Un artist din România, atacat de un urs. Cristi de la trupa Haiducii a povestit momentul în care s-a întâlnit cu un urs. Bărbatul spune că se afla într-o zonă de camping, însă urșii, nemaifiind hrăniți, au început să coboare cât mai aproape de populație.

Citește și: Mesaj RO-Alert pentru locuitorii de lângă București. Prezența unui urs a stârnit panică

Un artist din România, atacat de un urs

Ca tot românul căruia îi place să petreacă tot mai mult timp în natură. Se dovedește însă că nu e o soluție prea viabilă mai ales în zonele de munte. Am vrut să scot autorulota și am zis să campez undeva într-o poieniță spre munte, și nu se poate altfel decât cu un grătar, că altfel parcă nu se simțea bine aerul de munte.„, a povestit Cristi de la Haiducii la Antena Stars.

Artistul spune că s-a speriat și că în momentul în care a văzut că animalul se apropie, a intrat rapid în autorulotă. Din fericire, totul s-a terminat cu bine, căci ursul a fost interesat de grătarul pe care l-a făcut artistul.

În secunda 0 am aruncat telefonul, și am intrat în autorulotă. A venit și a dat cu capul în peretele ușii, noroc că e ceva destul de rezistent, ușa e tare, de fier. Ca un noroc, pot să spun așa, s-a ocupat mai mult de grătarul care sfârâia, și nu de mine. A stat vreo 10 minute, a mâncat, s-a odihnit puțin, apoi s-a uitat către rulotă și a plecat agale. Am plecat și eu imediat, am strâns, am stins focul și am plecat.”, a mai povestit Cristi.