Un artist produce şi vinde săpun făcut cu PROPRIA GRĂSIME VIDEO

Artistul din Miami, Orestes de la Paz, şi-a pus inima, sufletul și...grăsimea în 20 de bucăţi de săpun special realizat cu resturile de la liposucţie. Săpunurile cu grăsime umană pot fi achiziționate la pretul de 1.000 de dolari.

12 mai 2013, 17:05
Un artist produce şi vinde săpun făcut cu PROPRIA GRĂSIME VIDEO

Orestes de la Paz a suferit o procedură de liposucţie în luna decembrie a anului trecut, și a decis să transforme grăsimea eliminată în…săpun. Lui Orestes i-a venit această idee după ce a realizat că „clienții sunt dispuși să încerce orice pentru a simţi sau a arăta frumos, chiar și să cumpere produse care au în compoziţie elemente umane (celule stem, placenta, material seminal, orice)”, potrivit OddityCenter.

Fiind stilist şi make-up artist, lui Orestes îi place să combine arta și frumosul, astfel încât proiectul lui nu i se pare neobișnuit. În afară de ulei de nucă de cocos, extract de legume organice, lavandă şi uleiuri de arbore de ceai, precum și alte ingrediente cosmetice, săpunurile unice au şi 25% grăsime umană, care se pare că ar lasă mâinile utilizatorului foarte moi după spălare.

Oamenii interesați de acest sapun îl pot cumpăra pentru 1.000 de dolari bucata.