Un asistent medical din Constanța a făcut infarct la o zi după ce și-a făcut vaccinul anti-Covid-19

Rezultatul necropiei arată că bărbatul a suferit un infarct. Cunoscuții au povestit că bărbatul avea probleme cu alcoolul.

08 ian. 2021, 12:06
Un asistent medical din Constanța a făcut infarct la o zi după ce și-a făcut vaccinul anti-Covid-19

Un asistent medical și-a pierdut viața în noapte de marți spre miercuri, după ce luni i se administrase vaccinul împotriva Covid-19. Dintr-o dată, bărbatul a început să aibă dureri toracice insuportabile, motiv pentru care a sunat imediat la Ambulanță pentru a fi ajutat, anunţă România TV.

Colegii său s-au prezentat de urgență la domiciliul acestuia și l-au preluat pentru a fi transportat la spital.Din păcate, bărbatul a murit în drum către unitatea medicală, pierzând orice șansă la viață. Bărbatul a suferit un infarct şi avea şi alte probleme medicale.

Aproape 80.000 de cadre medicale s-au vaccinat. Potrivit datelor puse la dispoziţia CNCAV de către Institutul Naţional de Sănătate Publică, prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor (RENV), care ţine evidenţa vaccinărilor, situaţia din ziua de 7 ianuarie a.c., ora 17.00, este următoarea:

1. Număr de persoane vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech (în ultimele 24 de ore, prima administrare) – 17.846

2. Număr total de persoane vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech (începând cu data de 27 decembrie 2020, prima administrare) – 76.400.

Trei angajaţi de la Spitalul de Boli Infecţioase Timişoara, depistaţi pozitiv cu COVID-19 după ce au primit prima doză de vaccin

Un medic, un asistent si o a treia persoană, angajată în rândul personalului auxiliar la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara, au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19, după ce au primit prima doză de vaccin împotriva virusului SARS CoV-2. Managerul unităţii medicale, medicul Cristian Oancea, a declarat că cei trei se aflau în cursul bolii când au primit vaccinul, dar că nu prezentau simptome.

”Era în cursul bolii deja. Am vaccinat aceste persoane şi când au prezentat simptome minore, le-am găsit pozitive. Dar nu este în contextul vaccinării. Credem că dinainte au contactat virusul, dar erau asimptomatici. Acum sunt stabili, au simptome minore”, a declarat medicul Cristian Oancea, pentru News.ro.Este vorba despre un medic, un asistent şi o a treia persoană, angajată în rândul personalului auxiliar.