Un astrolog decriptează minunile lui ARSENIE BOCA. Mesajul palmelor Sfântului Ardealului

Arsenie Boca, profeţie cutremurătoare pentru români. La moarte, palmele Sfântului Ardealului erau roz şi moi, în timp ce restul trupului era uscat. Poate fi un semn de protecţie, dar şi un avertisment, explică astrologul Mariana Cojocaru.

01 iun. 2015, 08:21
Un astrolog decriptează minunile lui ARSENIE BOCA. Mesajul palmelor Sfântului Ardealului

După o viaţa în care parcă Universul asculta de dânsul, părintele Arsenie Boca le-a dat de ştire, în stilul său, celor care îl însoţeau pe ultimul drum, că minunile lui nu se vor opri odată cu trecerea sa la cele veşnice. Apa izvorâtă din mormânt, după a treia deshumare şi icoana cu Sfântul Ardealului care lăcrimează sunt doar o parte din semnele trimise românilor după moartea sa.

Într-o formă, aş spune eu generică, înseamnă protecţie, avertisment. Înseamnă tot felul de lucruri care nu fac decât să ne deschidă mintea. Arsenie Boca putea să desluşească foarte multe mesaje şi semne şi chiar caractere umane. Se spune că emana o energie cu totul specială, iar în preajma lui te deschideai ca o carte„, a explicat astrologul Mariana Cojocaru.

Mai mult, aceasta susţine că toate sunt semne trimise românilor care trec, în anul 2015, printr-o perioadă de cumpănă. „Este un an hotărâtor. 2015 vine cu schimbarea sistemelor de valori, schimbăm valorile materiale pe cele spirituale. Discutăm de un an de cotitură pentru ceea ce va să fie România„, a mai spus Mariana Cojocaru.

CITEŞTE ŞI: Mărturisiri zguduitoare despre părintele ARSENIE BOCA. Ce nu s-a spus despre Sfântul Ardealului VIDEO