Un astronaut de pe Staţia Spaţială Internaţională a prins un extraterestru...de 1 Aprilie FOTO

Publicat: Marţi, 02 Aprilie 2013 11:39 // Actualizat: Marţi, 02 Aprilie 2013 11:39 // Sursa: RTV.net

Astronautul Chris Hadfield, aflat pe Staţia Spaţială Internaţională (ISS), a anunţat lumea întreagă, pe 1 Aprilie, că a prins un extraterestru, care îşi parcase OZN-ul lângă laboratorul de pe orbita Terrei.

Foto: Chris Hadfield

Comandantul ISS s-a distrat de Ziua Păcălelilor cu o farsă inedită: a păcălit întreg Pământul că a găsit un extraterestru, postând şi o imagine a celor doi împreună. Chris Hadfield a postat pe Twitter pe parcursul zilei de 1 aprilie o mulţime de mesaje care vorbeau despre un obiect zburător ciudat, însoţite de imagini.

"Panorama de unde manevrăm Canadarm2, cu nişte deşeuri spaţiale în depărtare", a scris Hadfield pe Twitter, în imagine apărând un obiect asemănător unei farfurii zburătoare.

"Deşeul spaţial se mişcă mai repede decât ISS. Voi face mai multe fotografii când va fi mai aproape", a mai scris Hadfield.

"Oh, ce bucată mare de deşeu. Poate reuşesc să o prind cu Canadarm2". "Obiectul se apropie de noi. Cred că vor să vină la bord".

"Nu ştiu ce este, dar tot repetă Sloof Lirpa. Anunţaţi presa!", glumeşte Hadfield.

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
12 mai 14:41
...în legătură cu prezenţa “unor mici fulgi albi care plutesc în jurul Staţiei”. Citeşte şi Un astronaut de pe Staţia Spaţială Internaţională a prins un extraterestru…de 1 Aprilie FOTO...
02 apr 22:46
.../> “Nu ştiu ce este, dar tot repetă Sloof Lirpa. Anunţaţi presa!”, glumeşte Hadfield. Sursa rtv.net ...
02 apr 14:04
...Canadiene, precum şi o mulţime de fotografii ale Pământului, dar şi ale vieţii lor zilnice pe orbita Terrei. De 1 aprilie, Hadfield a făcut şi o farsă tuturor pământenilor: ne-a păcălit că ar fi prins un mic extraterestru verde. ...
1
EUR
4.8641
RON
24 Sep
noapte 15 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H