Un autobuz a luat foc în Craiova. Flăcările s-au extins la o casă VIDEO

Un autobuz a luat foc într-o staţie de pe strada Amaradia. La faţa locului intervine Detasamentul 1 Pompieri Craiova cu două autospeciale. Din fericire, în autobuz, nu se afla niciun călător.

30 dec. 2019, 10:54
Un autobuz a luat foc în Craiova. Flăcările s-au extins la o casă VIDEO

Un autobuz a luat foc în Craiova, însă pompierii au intervenit la timp, astfel că nicio persoană nu este rănită. „Cu aproximativ 20 de metri înainte de staţie, şoferul a observat că iese fum din spatele autobuzului. Imediat ce a ajuns în staţie, cei opt pasageri au coborât fără a avea nevoie de îngrijiri medicale, iar o persoană a sunat la 112. În tot acest timp şoferul a acţionat cu stingătorul în partea din spate a mijlocului de transport. La faţa locului au fost trimise trei autospeciale de lucru cu apă”, au precizat reprezentanţii ISU Dolj.

În mijlocul de transport erau la momentul izbucnirii incendiului 8 călători. Flăcările s-au extins la o casă din apropiere.

Potrivit pompierilor, acoperişul casei cuprinse de flăcări a fost distrus în totalitate. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu autobuzul. Din fericire, nu există victime. Şoferul mijlocului de transport a reuşit să evacueze toţi pasagerii.