Un autocar care transporta 42 de persoane a luat foc, în Timișoara. Pasagerii au fost evacuați din cauza incendiului

Un autocar care transporta 42 de pasageri a luat foc pe o stradă din Timișoara, după ce un incendiu a izbucnit din cauza sistemului de climatizare al autovehiculului.

18 apr. 2023, 17:53
Un autocar care transporta 42 de persoane a luat foc, în Timișoara. Pasagerii au fost evacuați din cauza incendiului
Un autocar care transporta 42 de persoane a luat foc

Autocar cu 42 de pasageri în flăcări, la Timișoara. Incendiul a izbucnit pe strada Ovidiu Cotruș, în zona Mehala. Polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați prin apel la 112, aceștia deplasândus-se de urgență la fața locului, împreună cu echipajele medicale și pompierii, care au intervenit pentru stingerea incendiului.

Citește și: Accident dramatic în Ialomița! Autocar plin cu pasageri răsturnat în șanț, sunt 11 victime

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 39 de ani, a condus un autobuz, în care se aflau 42 de persoane, pe strada Ovidiu Cotruș, dinspre strada Polonă spre Calea Șagului, iar la un moment dat, din cauza unor defecțiuni tehnice, a izbucnit un incendiu la nivelul autobuzului, rezultând doar pagube materiale”, a transmis IPJ Timiș.

Citește și: Accident cu 16 victime, majoritatea copii, după ce un autocar a căzut în prăpastie

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului 2 Timișoara cu o autospecială de primă intervenție și o comandă, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD, Incendiul a pornit de la instalația de climatizare a autobuzului.

Autobuxul aparține unei firme private. Partea din spate a autovehiculului a fost dostrusă.