Un autocar în care se aflau 46 de persoane a fost cuprins de flăcări pe DN1 VIDEO

Un autocar plin cu pasageri a fost cuprins de flăcări, luni dimineaţă, pe DN1, la Azuga. Potrivit IPJ Prahova, traficul a fost blocat. 

22 iun. 2020, 05:14
Un autocar în care se aflau 46 de persoane a fost cuprins de flăcări pe DN1 VIDEO

UPDATE: Traficul rutier a fost reluat, luni dimineaţă, pe un fir pe DN 1, la Azuga, unde a fost blocat din cauza unui autocar care a luat foc.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, în zonă se circulă alternativ dirijat pe sensul Braşov-Ploieşti al DN 1.

Autocarul se îndrepta către Arad. Potrivit ISU Prahova, din primele informații în autocar se aflau peste 40 de persoane care au reușit să iasă la timp. La fața locului au fost mobilizate trei echipaje de stingere și o ambulanță.

Autocarul se îndrepta către Arad.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova informează că evenimentul s-a petrecut pe DN 1, la km 135, traficul în zonă fiind blocat pe ambele sensuri de mers ale drumului.

„Circulaţia este întreruptă pe DN1 Ploieşti – Braşov, la kilometrul 135, în staţiunea Azuga, judeţul Prahova, din cauza unui autocar la nivelul căruia a izbucnit un incendiu (defecţiuni tehnice). În autocar se aflau 46 de pasageri, însă niciunul nu a fost rănit. Se acţionează pentru scoaterea autovehicului în afara părţii carosabile”, a anunţat Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Autovehicul a fost cuprins de flăcări în proporţie de 80%, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.

Citeşte şi Un autocar plin cu români a ars ca o torţă pe o autostradă din Austria. 49 de persoane se aflau înăuntru