Un autocar în care se aflau şapte persoane a căzut într-un șanț pe marginea DN5, în Giurgiu. Șoferul și pasagerii au rămas blocați

Un autocar în care se aflau șapte persoane a căzut, luni seara, în șanțul de pe marginea DN5. Șoferul și cei șase pasageri au fost blocați în interior, fiind scoși de pompieri.

08 ian. 2024, 19:53
Un autocar în care se aflau şapte persoane a căzut într-un șanț pe marginea DN5, în Giurgiu. Șoferul și pasagerii au rămas blocați

ISU Giurgiu anunţă, luni seară, că un autocar, în care se aflau şapte persoane, a căzut în şanţul de pe marginea DN5, în zona localităţii Uzunu.

Evenimentul s-a produs, în această seară (luni seară – n.r.), pe sensul de mers către Giurgiu. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Călugăreni și Detașamentului Giurgiu, cu o descarcerare, o autospecială pentru transport victime multiple, două autospeciale de stingere dotate cu modul de descarcerare, două ambulanțe SAJ și echipaje de Poliție.

Aceștia au găsit autocarul răsturnat pe partea dreaptă„, anunță ISU Giurgiu.

Potrivit pompierilor, șoferul și cei șase pasageri au fost blocați în interior, deoarece ușile de evacuare nu au mai putut fi folosite, fiind pe partea pe care acesta era răsturnat.

Șoferul, un bărbat în vârstă de 62 de ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale. Acesta a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la spital.

Celelalte persoane implicate nu au fost rănite.