Un autoturism a intrat sub un TIR în Arad. Doi oameni, răniţi grav

Grav accident de circulație la ieșirea din Arad. Doi oameni se zbat între viață și moarte după ce mașina în care se aflau a intrat sub roțile unui TIR. Șoferul mașinii a condus cu viteză pe șoseaua umedă, a făcut mai multe depășiri apoi a intrat pe contrasens unde s-a izbit frontal de un autotren.

12 oct. 2015, 09:22
Un autoturism a intrat sub un TIR în Arad. Doi oameni, răniţi grav

Accidentul s-a produs în zorii zilei, pe DN7, între Arad și Vladimirescu. În apropiere de o trecere de cale ferată șoferul unui bolid a pierdut controlul volanului și a intrat pe celălalt sens de mers. A intrat în plin într-un TIR.

Citeşte şi Accident grav în Arad. O femeie a fost proiectată prin parbriz

Impactul a fost atât de puternic încât roata din fața autotrenului a fost pur si simplu dislocată. Mașina ,cel mai probabil cumparată din Germania, a fost făcută praf. Pasagerul din dreapta a fost aruncat prin parbriz, iar șoferul vitezoman a rămas blocat în autoturism.Pompierii au fost nevoiți să taie mașina pentru a-l scoate pe șoferul rănit.

Se pare că șoferul autoturismului rula cu viteză pe șoseaua umedă. Martorii povestesc că bărbatul a depășit de mai multe ori, iar în mașină au fost găsite sticle de bere.

Citeşte şi Accident MORTAL în Bacău. Două persoane au fost izbite în plin de o maşină VIDEO

Cei doi răniți au fost transportați la Spitalul Județean Arad în stare foarte gravă, iar medicii sunt rezervați în ceea ce privește starea lor de sănătate. Din cauza accidentului DN7 a fost blocat – în apropiere de Vladimirescu – mai bine de o oră.