Un avion cu pasageri a lovit un zid al aeroportului la decolare. Fuselajul s-a rupt. 136 de persoane, în pericol FOTO şi VIDEO

Cei doi piloţi ai aeronavei în care se aflau 136 de persoane, între cate şase membri ai echipajului aeronavei  au fost suspendaţi după acest accident produs pe aeroportul indian şi care, din fericire, nu a făcut victime, deşi fuselajul aeronavei  era avariat.

12 oct. 2018, 14:33

Avionul indian şi-a continuat zborul care avea programată o durată de zbor de aproximativ 4 ore, au informat oficialităţile indiene, ulterior.

Compania Air India a anunţat, vineri, suspendarea celor doi piloţi ai aeronavei indiene în care se aflau cele 136 de persoane, după acest incident care, din fericire, nu s-a soldat cu victime.

Boeingul 737  al companiei Air India a decolat de la Trichy, din Estul statului Tamil Nadu aflat în Sudul Indiei, având ca destinaţie Dubai. Un comunicat al companiei indiene a informat că responsabilii aeroportuari au „constatat că aparatul percutase zidul de la aeroport, indianexpresse.com.

Informaţia despre acest accident care nu s-a soldat cu victime a fost raportată pilotuli aeronavei de pasageri care a” semnalat că aparatul era în stare normală de funcţionare”, a mai explicat compania. Pilotul a decis să schimbe ruta şi să se îndrepte către Bombay, ca măsură de precauţie”.

După 4 ore, cei 130 de pasageri au fost transferaţi în alt avion pentru a-şi continua zborul spre Dubai. Mai multe imagini au apărut pe reţelele de socializare .

Autorităţile indiene au deschis o anchetă în acest caz, iat ministrul Aviaţiei Civile, Suresh Prabhu a declarat, Vineri, că Guvernul a ordonat o anchetă independentă privind „securitatea aeriană” a avioanelor Air India.