Un avion cu 116 oameni la bord a dispărut de pe radare UPDATE

Un avion care avea la bord 116 oameni a dispărut de pe radare, în Myanmar, miercuri de dimineaţă la ora locală 13:35, 9:05 la Bucureşti, anunţă AFP, citând surse oficiale din ţara asiatică.

07 iun. 2017, 11:30

UPDATE 16:36 Contactul cu aeronava a fost pierdut în jurul orei locale 13:35 (07:05 GMT), în timp ce aceasta survola regiunea Dawei, din sud-estul statului Myanmar.

UPDATE 16:34 Autoritățile din Myanmar au anunțat miercuri localizarea în Marea Andaman a unor resturi dintr-un avion militar dispărut mai devreme de pe radare și care avea peste o sută de persoane la bord.

Avionul, unul militar, a dispărut la aproximativ 35 de kilometri de oraşul Dawei, iar operaţiunea de găsire a avionului şi salvare a eventualilor supravieţuitori e în plină desfăşurare. Informaţia a fost confirmată de comandantul armatei din Myanmar.

‘Comunicarea (cu avionul) s-a pierdut în jurul orei 13:35 (07:05 GMT) (…) Sunt în desfășurare operațiuni de căutare și salvare, cu ajutorul avioanelor și navelor militare’, a anunțat pe Facebook generalul Min Aung Hlaing.

O sursă aeroportuară a precizat pentru agenția France Presse că din cele 116 persoane aflate la bord 105 sunt pasageri și 11 membri ai echipajului. Majoritatea pasagerilor sunt familii ale militarilor.

Contactul cu aeronava a fost pierdut în timp ce aceasta survola regiunea Dawei, în sud-estul statului Myanmar, în zona țărmului Mării Andaman.


loading...
Partenerii noștri