Un băiat de 12 ani a DOBÂNDIT PUTERI PARANORMALE după ce a fost CURENTAT: Vreau să devin supererou FOTO

Un tânăr din Rusia a dobândit o serie de puteri paranormale după ce a a fost curentat în timp ce mergea pe stradă. Astfel, în prezent, a devenit un magnet viu şi obiecte de metal se lipesc pur şi simplu de el.

19 nov. 2014, 16:34

Nikolai Kryaglyachenko, un copil de 12 ani, este decis să devină supererou atunci când va creşte mare după ce s-a curentat, a declarat Mirror.

Citeşte şi La nici 6 ani, un copil A UIMIT GLOBUL cu inteligenţa sa. Studenții eminenți ai lumii nu pot face ce face el

Astfel, el a fost la un pas de moarte, după ce a fost aruncat la pământ în momentul în care s-a sprijinit de un stâlp stricat şi s-a curentat.

M-am ridicat de la pământ, îmi era rău, dar am reuşit să ajung acasă şi i-am spus mamei ce s-a întâmplat. A două zi, când m-am trezit, am realizat că mai multe monede erau lipite de corpul meu. Acum pot să fac lucruri pe care nu le puteam face înainte, dar nu am control asupra lor. Chiar dacă nu vreau, eu tot atrag lucruri. O dată am atras sticlă, a venit spre mine„, a declarat copilul.

Citeşte şi Povestea BĂRBATULUI care a cheltuit o avere să se transforme într-un ORNITORINC FOTO

În prezezent, micuţul spune că vrea să devină supererou şi să ajute oamenii, considerând că acum are puteri magnetice, la fel ca eroul său preferat din benzile desenate de la Marvel.