Un băiat de 15 ani din Maramureş, desfigurat de un vecin

Publicat: Marţi, 19 Ianuarie 2016 13:14 // Actualizat: Marţi, 19 Ianuarie 2016 13:17 // Sursa: romaniatv.net

Un tânăr de 15 ani din oraşul Cavnic, judeţul Maramureş, a fost desfigurat de un vecin. Echipa de chirurgi a Spitalului Județean Baia Mare l-a operat trei ore pentru a rezolva fractura triplă de mandibulă.

Foto: actualmm.ro

Un nou caz de excepție a ajuns în atenția chirurgilor Spitalului Județean de Urgență "Dr. Constantin Opriș" Baia Mare. Este vorba despre un tânăr de 15 ani, din Cavnic, D.C., lovit pe stradă miercuri, de un vecin. Potrivit informațiilor existente, între minor și bărbatul în cauză s-a declanșat o altercație spontană, iar tânărul a fost lovit cu putere în față, potrivit actualmm.ro.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență "Dr. Constantin Opriș" Baia Mare și preluat în Unitatea Primiri Urgențe (UPU), miercuri noaptea, iar joi dimineața a fost transferat pe secția de Chirurgie orală buco-maxilo-facială, medic primar Chirurgie BMF, Ovidiu Rotaru.

S-a intervenit chirurgical joi dimineața, 14 ianuarie, pentru oprirea hemoragiei, iar în dimineața zilei de vineri, 15 ianuarie 2015, echipa de intervenție a Spitalului Județean a reintrat în sală pentru a rezolva fractura triplă de mandibulă cu deplasare și spiroidă de unghi mandibular stâng și hemoragie acută din focarul de fractură.

"I-am stabilizat hemoragia joi, am făcut toate investigațiile, iar vineri dimineața am reintrat cu el în sală. Din echipa de intervenție au făcut parte dr. Ovidiu Rotaru, medic primar Chirurgie BMF, dr. Nora Obernawer, medic specialist ORL, dr. Corina Surianu, medic specialist ORL, medic anestezist Felicia Șerban, asistent Florin Pocol, Chirurgie BMF, asistent Dana Ogărceac, Chirurgie ORL. I-am făcut o osteosinteză pe cale endobucală cu plăcuțe și șuruburi pentru reducerea ortopedică a fragmentelor fracturate. În prezent starea lui este stabilă, dar a fost o intervenție extrem de complexă", a declarat dr. Ovidiu Rotaru, medic primar Chirurgie BMF.

Citeşte şi HALUCINANT. Copil cu handicap grav, bătut cu bestialitate de îngrijitoare într-un centru de plasament

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
băiat bătut bătaie Maramureş tânăr bătut tanar batut vecin
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 ian 14:16
...de un vecin. Echipa de chirurgi a Spitalului Județean Baia Mare l-a operat trei ore pentru a rezolva fractura triplă de mandibulă. Citește mai departe… Un băiat...
19 ian 13:33
... Un tânăr de 15 ani din oraşul Cavnic, judeţul Maramureş, a fost desfigurat de un...
1
EUR
4.8338
RON
08 Apr
noapte 3 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H