S-a răzbunat pe vânzătoare. Un băiat de 16 ani a tras cu pistolul într-un magazin din Capitală

Un băiat de 16 ani a fost reţinut de poliţisti după ce a tras cu pistolul în vitrina unui magazin din Capitală. Băiatul, aflat în stare de ebrietate, s-a supărat pe vânzătoare că nu a vrut să-i dea o cafea.

14 ian. 2013, 12:05
S-a răzbunat pe vânzătoare. Un băiat de 16 ani a tras cu pistolul într-un magazin din Capitală

Un băiat de 16 ani a intrat, duminică, într-un magazin din Capitală, pus pe scandal. Aflat sub influenţa alcoolului, vânzătoarea nu a vrut să-i dea o cafea. A ieşit din clădire şi a început să tragă mai multe focuri de armă în vitrină. Potrivit România TV, nimeni nu a fost rănit.

Imediat a fost chemată poliţia la faţa locului. Minorul a fost dus la audieri unde a primit mandat de reţinere pentru 19 zile. „O femeie de 32 de ani a sunat la dispeceratul 112 al Poliţiei Capitalei, în dimineaţa zilei de 13 ianuarie, în jurul orei 03.30. Un client pe care l-a refuzat să-l servească cu o cafea i-a adresat injurii şi după ce a ieşit din magazin a scos un pistol şi a tras mai multe focuri în vitrină. Poliţiştii l-au găsit pe suspect, un minor de 16 ani. Asupra lui a fost găsit un pistol cu aer comprimat pentru care nu este nevoie de permis de port armă. Băiatul era în stare de ebrietate„, a declarat Alexandru Nicolae, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Băiatul a declarat oamenilor legii pistolul de la o persoană necunoscută.