Un băiat de 8 ani a supravieţuit TREI ORE îngropat sub nisip, lângă Lacul Michigan VIDEO

Publicat: Luni, 15 Iulie 2013 10:27 // Actualizat: Luni, 15 Iulie 2013 11:22 // Sursa: RTV.net

Un copil care se juca pe malul Lacului Michigan, a alunecat pe o dună de nisip de lângă apă şi a fost practic îngropat în nisip la o adâncime de peste 3 metri, unde a stat mai bine de 3 ore până echipele de salvare au reuşit să îl scoată de-acolo.

Copilul se juca atunci când a căzut într-o groapă creată de o dună de nisip, adâncă de peste 3 metri şi a rămas blocat mai bine de trei ore îngropat în nisip, până când echipele de intervenţie au reuşit să îl scoată de-acolo, informează sky.com.

Atunci când părinţii au încercat să-l scoată, băiatul a fost îngropat sub nisipul pe care alunecase. Disperaţi părinţii au chemat pompierii, care au folosit excavatoarele pentru a ajunge la copil.

Citeşte şi: Arabii construiesc un stadion sub nisip

Băiatul în vârstă de 8 ani a fost transportat de urgenţă la un spital local, dar apoi a fost transportat la Chicago, după ce starea i s-a agravat. El este acum în stare critică, însă medicii spun că îşi va reveni.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 iul 11:26
...la Chicago, după ce starea i s-a agravat. El este acum în stare critică, însă medicii spun că îşi va reveni. Sursa : RTV.NET ...
1
EUR
4.8378
RON
06 Jul
noapte 21 °
zi 36 °
Ultimele joburi adaugate
24 H