Un băieţel de 4 ani şi-a împuşcat verişoara de doi ani

Un băieţel de 4 ani şi-a împuşcat verişoara de 2 ani. Fetiţa a murit la spital, iar bunicul ei a fost arestat. Mai mulţi adulţi erau în casă în momentul producerii nenorocirii, dar au reacţionat prea târziu.  

21 iul. 2018, 07:06
Un băieţel de 4 ani şi-a împuşcat verişoara de doi ani

O fetiţă de doi ani a fost împuşcată mortal în mod accidental de către un băieţel de patru ani, vineri în comitatul San Bernardino din statul american California.

Departamentul şerifului din comitatul San Bernardino a precizat că fetiţa era verişoara băieţelului. Tragicul incident a avut loc în localitatea Muscoy din San Bernardino. 

Fetiţa a decedat la circa o oră după ce a fost dusă la spital. Adulţii care se aflau în locuinţă în timpul incidentului sau la scurt timp după cele întâmplate au fost duşi la sediul Departamentului şerifului pentru audieri, a relatat cotidianul local San Bernardino Sun. 

Potrivit publicaţiei, un bunic al fetiţei, Cesar Lopez (53 de ani), a fost arestat, deoarece băieţelul de patru ani a descoperit arma de foc întâmplător în locuinţa lor. Bărbatul a lăsat arma într-un loc uşor accesibil pentru copii. Băieţelul a găsit arma şi a tras un singur foc, nimerind-o pe fetiţă.

Potrivit asociaţiei Gun Violence Archive, care oferă acces liber online opiniei publice la informaţii referitoare la violenţele care au legătură cu armele de foc în SUA, 7.965 de persoane, inclusiv 380 de copii cu vârste sub 11 ani, şi-au pierdut viaţa în accidente cu arme de foc.