Un băieţel de 5 ani a murit în braţele lui Moş Crăciun. Ultimele lui cuvinte îţi vor rupe sufletul în două

Publicat: Luni, 12 Decembrie 2016 19:04 // Actualizat: Luni, 12 Decembrie 2016 19:04 // Sursa: romaniatv.net

Un băieţel de 5 ani din Marea Britanie a murit în braţele lui Moş Crăciun. Copilul era internat într-un spital când Moşu a fost sunat de o asistentă pentru a-l chema de urgenţă la căpătâiul copilul care îşi trăia ultimele clipe. Ce a urmat te va face cu siguranţă să plângi.

Eric Schmitt-Matzen este un bărbat care se deghizează de mulţi ani în Moş Crăciun, însă Crăciunul de anul acesta cu siguranţă nu-l va uita niciodată.

Schmitt-Matzen, inginer mecanic si presedintele Packaging Seals & Engineering, doar ce ajunsese acasă de la locul de muncă atunci când a primit un apel telefonic de urgență. Asistenta unui spital l-a sunat şi i-a spus că trebuie să ajungă de urgenţă la ei pentru că un băiaţel se stinge pe patul de spital şi îşi doreşte să-l vadă pentru ultima dată pe Moş Crăciun.

Şi-a pus repede costul pe el şi a fugit într-un suflet la spital. În 15 minute era în faţa salonului. Acolo îl aştepta mama copilului care pregătise o jucărie pentru băieţel din partea Moşului.

"Am măsurat situaţia şi i-am spus familiei că dacă nu poate rezista să iasă din camera fiindcă dacă cineva izbucneşte în plâns o să încep să plâng şi eu şi nu o să pot să îmi fac treaba. Stătea întins, era atât de slăbit încât părea că o să adoarmă imediat. M-am aşezat pe patul lui şi l-am întrebat: "Ce am auzit despre tine? Că îţi va fi dor de Crăciun? Nu are cum să îţi fie dor de Crăciun! şi stii de ce? Pentru că eşti elful meu nr. 1", a spus Moşul.

"Sunt?'', a întrebat copilul. Moşul l-a asigurat că aşa este şi i-a dat cadoul.

"Era atat de slăbit încât nu putea să rupă hârtia de împachetat. Când a văzut ce a primit, a zâmbit larg şi s-a lăsat pe spate", a mai povestit bărbatul.

Cu mare tristeţe în glas, copilul l-a întrebat pe Moşu' despre ce o să fie pe lumea cealaltă.

  • Băieţelul: Ei spun că eu o să mor. Cum pot să îmi dau seama când ajung unde trebuie să ajung?
  • Moş Crăciun: Când ajungi acolo, să le spui că tu eşti renul Nr. 1 al lui Moş Crăciun şi te vor lăsa să intri.
  • Băieţelul: Mă vor lăsa?
  • Moş Crăciun: Cu siguranţă

În acel moment, copilul s-a ridicat să îl îmbrăţiseze pe Moş Crăciun şi a mai avut o singură întrebare: "Moşule, poţi să mă ajuţi?".

Acelea au fost ultimele lui cuvinte. Copilul a murit în braţele lui Moş Crăciun.

"L-am îmbrăţişat, înainte să apuc să zic ceva, a murit. A murit chiar atunci. Părintii au intrat în cameră. I-am dat mamei băiatul înapoi şi am ieşit cât am putut de repede din cameră", a povestit bărbatul emoţionat de toată întâmplarea.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
baiat mort Mos Craciun copil bolnav Mos Craciun poveste trista Craciun
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7607
RON
20 May
noapte 15 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H